Generativ AI: Anvendelsesmuligheder og implementering i uddannelsesmiljøer

Dette webinar er afviklet. 

Sine Zambach har arbejdet med AI i forskellige uddannelsesmiljøer i mange år, men det seneste halvandet år er der sat ekstra boost på. I dette foredrag vil Sine fortælle lidt om arbejdet med bogen ”AI i gymnasiet”, men derudover vil hun gerne diskutere nogle af de erfaringer, hun har gjort sig med at undervise i AI på CBS - på eftervidereuddannelsesområdet og i udskolingen, hvor hun er i gang med et forskningsprojekt.

Hvornår skal man bruge AI og til hvad? Og hvordan virkede det så, efter at have afprøvet forskellige AI-settings med studerende, kursister og kodepirater. Sines egne erfaringer kommer i høj grad fra programmeringsundervisning, men der trækkes også på erfaringer fra andre områder – både når det handler om at bruge AI og skabe AI.

Oplægsholder

Sine Zambach er adjunkt ved Institut for Digitalisering, Copenhagen Business School og forfatter til AI I gymnasiet

Hun har en ph.d.-grad i datalogi og en kandidatgrad i bioinformatik og hun har arbejdet med dataanalyse i uddannelsessektoren, genetik og på et bogforlag.

Hendes forsknings hovedfokus er på kunstig intelligens og maskinlæring i uddannelsessektoren og hun er blandt andet en del af et interuniversitært samarbejde med DPU og KU.

Slides fra webinaret

Dato

11. april 2024 kl. 15:30-16:30.

Målgruppe og key takeaways

Undervisere på alle uddannelsesniveauer.

Sprog

Dansk

Kontaktperson

Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte It-vests relationschef Thomas Hvergel Jensen på tlf. 3059 5768 eller på thj@it-vest.dk 

Relaterede aktiviteter