Arrangementer hos It-vest

It-vest lægger stor vægt på vidensopsamling og -deling. Det sker ofte direkte og i det daglige – af og til ved større arrangementer og konferencer.

Herunder finder du invitationer til aktuelle arrangementer.


Aktuelle

It-vest-konferencen

It-vest-konferencen bliver afholdt tirsdag den 20. og onsdag d. 21. august 2024 på Comwell Bygholm Park i Horsens.

Over to dage vil du opleve et potpourri af inspirerende oplæg, workshops og tilbageblik på markante indsatser samt få mulighed for at drøfte en række særdeles aktuelle og spændende emner sammen med os. Derudover er der rig mulighed for at netværke med nye og gamle bekendte i it-vest-samarbejdet, når vi tirsdag aften er vært ved en reception og efterfølgende jubilæumsmiddag.

Konference: Hvordan skaber virksomheder værdi med AI?

Onsdag 23. oktober 2024 afholder It-vest konference i Aarhus med fokus på digital transformation og AI. Konferencen, der har titlen Hvordan skaber virksomheder værdi med AI har både et foretnings- og et teknisk udviklingsperspektiv. Konferencen består af først en fælles del om digital transformation og AI, herefter man kan vælge et af to parallelle spor. Det er muligt at deltage i hele konferencen eller i udvalgte dele af den. Tilmeldning sker efter først-til-mølle-princippet. 

Tidligere

Gentænk skolen – ikke bare eksamen

Mandag 13. maj 2024  inviterede It-vest til SIG-webinar på baggrund af offentliggørelsen af anbefalingerne fra "Ekspertgruppen om ChatGPT og prøver". På webinaret gennemgik gruppens formand Birgitte Vedersø baggrunden for de 4 nye anbefalinger, og der blev også plads til en afsluttende diskussion af både anbefalinger og øvrige perspektiver, som anbefalingerne har afstedkommet.

Se slides fra webinaret her

Co-Intelligence: AI and Instruction

2. maj stod It-vest bag webinaret med titlen Co-Intelligence: AI and Instruction, og hvor Lilach Mollick var oplægsholder.

Læs mere om webinaret her

Generativ AI: Anvendelsesmuligheder og implementering i uddannelsesmiljøer

Torsdag 11. april holdt Sine Zambach, adjunkt ved Institut for Digitalisering, Copenhagen Business School, et oplæg med titlen: Generativ AI: Anvendelsesmuligheder og implementering i uddannelsesmiljøer. Du finder slides fra mødet på siden for webinaret.

Online informationsmøde på Master i it, linjen i organisation

Torsdag 4. april, kl. 09.00-10.15, var der informationsmøde på linjen i organisation. Mødet var for dig, der bl.a. ønsker ny viden inden for it og forretningsudvikling, it-ledelse, kunstig intelligens eller informationssikkerhed.

Se materialer som slides, videoer m.v. fra tidligere It-vest-arrangementer.


Denne side er senest redigeret 14. maj 2024.