Kunstig intelligens og ChatGPT: Hvordan virker det, og skal vi bare opgive undervisning og eksamen?

Dette webinar er afviklet. 

Enhver tilstrækkelig avanceret teknologi kan ikke skelnes fra magi.” Sådan lyder Arthur C. Clarkes tredje lov om fremtiden. I dette foredrag forklarer Andreas Møgelmose, lektor i kunstig intelligens på AAU, hvordan moderne kunstig intelligens virker, så det ikke længere lyder som magi. Når vi har forstået, hvordan det hele virker, dypper vi tæerne i, hvad det så kommer til at betyde for os alle sammen - især i undervisningsverdenen.

Oplægsholder

Andreas Møgelmose er lektor i kunstig intelligens på Aalborg Universitet. Han arbejder med kunstig intelligens i bred forstand, men har en baggrund i automatisk billedanalyse, hvor han blandt andet har forsket i at udvikle AI-algoritmer til selvkørende biler, styring af industrirobotter og automatisk billedredigering. Andreas underviser i kunstig intelligens på alle niveauer og er hovedansvarlig for AAUs ny uddannelse til Diplomingeniør i Design og anvendelse af kunstig intelligens. Endelig arbejder han meget med formidling af kunstig intelligens til både virksomheder, offentlige institutioner og uddannelsesinstitutioner.

Slides fra webinaret

Dato

14. marts 2024 kl. 15:30-16:30.

Målgruppe og key takeaways

Undervisere på alle uddannelsesniveauer.

Sprog

Dansk

Kontaktperson

Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte It-vests relationschef Thomas Hvergel Jensen på tlf. 3059 5768 eller på thj@it-vest.dk 

Relaterede aktiviteter