Bettina Lundgaard Hansen ny udviklingschef hos It-vest

Pressemeddelelse fra It-vest, 4. december 2017

Bettina Lundgaard Hansen er 1. december 2017 tiltrådt som udviklingschef hos It-vest – samarbejdende universiteter.

Bettina Lundgaard Hansen er 47 år og har 25 års erfaring fra it-branchen med ansættelse i både private virksomheder og ved offentlige myndigheder. Aktuelt kommer hun fra et job som chefkonsulent i Styrelsen for IT og Læring under Undervisningsministeriet.

”Det er fantastisk, at Bettina har haft lyst til at blive en del af staben hos It-vest. Gennem de seneste år har hun i Styrelsen for IT og Læring blandt andet arbejdet med implementering af Computational Thinking i undervisningssektoren, og netop Computational Thinking er omdrejningspunktet for It-vests nye strategi. Det er således en virkelig kapacitet på området, som vi får i hus. Desuden bliver Bettina koordinator for It-vest-samarbejdets udbud af masteruddannelsen i it, og da Bettina har en bred erhvervsmæssig erfaring og selv har fuldført uddannelsen til Master i it inden for de seneste år, har hun de bedste forudsætninger for også at løfte denne opgave”, siger Michael E. Caspersen, direktør for It-vest.

It-vest er et uddannelses- og forskningssamarbejde mellem Aalborg Universitet, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet. Samarbejdets formål er at sikre en stadig udvikling af it-uddannelserne på de tre universiteter og at styrke det tværfaglige samarbejde inden for it.

Bettina Lundgaard Hansen er oprindeligt uddannet datamatiker fra Århus Købmandsskole. Siden har hun uddannet sig til merkonom i informatik, har taget erhvervsdiplom i projektledelse og senest masteruddannelsen i it. Undervejs har hun suppleret med adskillige certificeringer og lederkurser.

Inden hun i 2015 blev ansat i Undervisningsministeriet var hun gennem mange år chefkonsulent ved KMD og før det afdelingsleder i Ementor. I erfaringskataloget ligger også jobs som projektleder i kommunalt regi samt undervisning.