Ny erhvervsrepræsentant i It-vests styregruppe

Nyhed fra It-vest, 6. november 2023

Lone Hedegaard Kristensen, der er Group Senior Vice President i den aarhusianske it-virksomhed Systematic, er indtrådt i It-vests styregruppe som erhvervsrepræsentant.

Lone Hedegaard Kristensen har arbejdet i Systematic siden 2014, bl.a. som Product Manager og Executive Assistant. Stillingen som Group Senior Vice President har hun haft siden marts 2022 – en position, der indebærer det overordnede ansvar for salg, udvikling og levering af it-ydelser inden for forretningsenheden Digital Transformation.

”Jeg har valgt at indtræde i It-vests styregruppe, fordi it-uddannelser er enormt vigtige for det danske samfund. At få mulighed for at være med til at sikre en stadig udvikling af it-uddannelserne i Vestdanmark, det synes jeg er en både interessant og vigtig opgave. Derudover er Systematic en stor aftager af it-kandidater, så jeg er selvfølgelig også nysgerrig på, hvordan jeg kan være med til at understøtte, at det er nogle dygtige og attraktive it-kandidater, der fortsat kommer ud fra de tre vestdanske universiteter.”

Lone Hedegaard Kristensen blev i 2004 færdiguddannet fra Aarhus Universitet som cand.mag. i kunsthistorie og multimedier (i dag digital design), og hendes første job efter studiet var som udviklingskonsulent hos It-vest. Her var hun fra 2005 til 2008, hvor hun bl.a. var med i opstarten af masteruddannelsen i it samt med til at søsætte kampagnen Future People. Efterfølgende har Lone Hedegaard Kristensen bl.a. været kreativ leder inden for cross media produktion, informationsarkitekt ved DSB Portalservice og projektleder ved Danmarks Miljøportal.

”Kombinationen af min uddannelse inden for digital design og min efterfølgende joberfaring betyder, at jeg i dag både har viden inden for design- og forretningsfeltet. Derudover kan jeg også konkret bidrage med, hvad en større dansk it-virksomhed kigger efter, når der skal rekrutteres it-profiler, og hvilke digitale og tekniske kompetencer, man her mener, der er behov for i fremtiden.”

I It-vests styregruppe skal Lone Hedegaard Kristensen sammen med institutionsrepræsentanter fra Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet og de øvrige erhvervsrepræsentanter være med til at sikre, at It-vest lever op til sit formål om at bidrage til styrkelse af it-uddannelser og it-forskning i Danmark.

Se sammensætningen af It-vests styregruppe.