Ny repræsentant for AAU i It-vests styregruppe

Nyhed fra It-vest, 11. januar 2022

Louise Møller Haase, der er nyudnævnt prodekan for uddannelse ved Det Tekniske Fakultet for IT og Design på Aalborg Universitet (AAU), er pr. 1. januar 2022 indtrådt i It-vests styregruppe som institutionsrepræsentant for AAU. Hun afløser Falk Heinrich på posten.

Louise Møller Haase er uddannet civilingeniør i industrielt design og ph.d. i Design Driven Innovation. Indtil udnævnelsen til prodekan var hun lektor på Institut for Arkitektur og Medieteknologi ved AAU, hvor hun har ledet forskningsgruppen ”Designed to Last” og i 2018 modtog Det Obelske Familiefonds Undervisningspris som Årets underviser på AAU.

- I min forskning har jeg beskæftiget mig med bæredygtigt design, men også med digital disruption. Jeg er optaget af, hvordan man udnytter digitaliseringen til ikke bare at sætte strøm til produkter og processer, men til at redefinere de løsninger, vi udvikler. Det gælder f.eks. også inden for vores eget område: undervisning. Desuden skal vi sikre, at langt flere og langt flere forskellige personer er med til at skabe de digitale løsninger, fortæller Louise Møller Haase.

I It-vests styregruppe skal hun sammen med erhvervsrepræsentanterne og de øvrige institutionsrepræsentanter fra Syddansk Universitet og Aarhus Universitet være med til at sikre, at It-vest lever op til sit formål om at bidrage til styrkelse af it-uddannelser og it-forskning i Danmark.

Se sammensætningen af It-vests styregruppe.