Computational thinking - at tænke med maskiner- en podcast-serie fra It-vest.

Computationel modellering i det store perspektiv – optakt til sæson 3

Sæson 3. Episode 13. Udgivet 22. november 2021.

"Computational thinking – at tænke med maskiner" er tilbage med sæson 3, hvor vi denne gang skal møde en række internationale forskere og eksperter på feltet, fra Oslo, Tel Aviv, Lausanne, London og Chicago.

(Obs: Ser du ikke afspilningslink til podcastepisoden herunder, er der sandsynligvis fordi, du ikke har accepteret statistik-cookies. Dette er nødvendigt for at kunne afspille podcasten herfra.)
 

I første episode fortæller vi om de mange spændende emner, der er på vej, fra computersimulerede orme over kræftforskning til mødeborde, der lytter efter, hvem der taler, men der bliver også tid til at trække tråde tilbage til sæson 1 og 2 og til at rammesætte det større perspektiv for informatikken og den computationelle tankegang.

Vi er glade for at være tilbage igen og håber, at podcasten og de internationale forskere kan tjene til både oplysning og inspiration, og at podcastserien kan være med til at danne og forstærke netværk mellem undervisere og forskere, der bruger eller ønsker at bruge computationelle metoder og modeller i hverdagen.

I episoden medvirker Michael E. Caspersen, direktør for It-vest og adjungeret professor ved Institut for Datalogi, Aarhus Universitet.

 

LINKS

Michael E. Caspersen, direktør for It-vest og adjungeret professor ved Institut for Datalogi, Aarhus Universitet

Tidligere episoder af "Computational thinking – at tænke med maskiner"

Podcasten er produceret af Anders Høeg Nissen, podLAB.

 


Denne side er senest redigeret 22. november 2021.